Blandebatteri 1

Blandingsbatterier

I dag skal blandingsbatterier både være praktiske at anvende og se flotte ud. Blandingsbatterier findes i mange forskellige farver og design, og samtidig er teknologien indvendigt i produkterne skræddersyet til at skabe et bedre flow i dit køkken.

Damixa Silhouet Chrome
Damixa Silhouet Polished Brass
Damixa Silhouet Steel
Danixa Silhouet Matt Black

Damixa

Silhouet

Måske vil du have en traditionel vandhane i blankt stål eller en elegant, sort vandhane, som passer til det minimalistiske design i dit køkken? Uanset hvilken Silhouet-farve du vælger, får du en flot og slank vandhane, som gør sig lige så godt i dit køkken i dag som i fremtiden. Damixa Silhouet er indbegrebet af tidløst skandinavisk design.

1
3
2
4

Mora

Izzy

Serien Mora Izzy har et spændende og karakteristisk udseende, som sætter et vaskeægte designerpræg på dit hjem. Den fås i fire forskellige varianter. Den nye, eksklusive udgave Mora Izzy Rustic har, som navnet antyder, en rustik finish inspireret af industrielle og rå miljøer. Mora Izzy Raw har en gylden overflade af ubehandlet messing. At den hverken er poleret eller lakeret gør, at den rå, matte overflade ældes og patineres smukt med tiden. Mora Izzy Rock er et vovet, moderne indslag med lækre, forarbejdede detaljer i glinsende krom, som giver denne vandhane et unikt udtryk.

Blanco Livia S Chrome
Blanco Livia S Brushed Brass
Blanco Livia S Manganese

Blanco

Livia

Livia er et designbatteri og et lekkert innslag på ethvert kjøkken - det er fleksibelt nok til å passe til de fleste stiler. Børstet messing glir rett inn i rustikke og landlige omgivelser. mens mørkt mangan er prikken over i-en i industrielle loftsleiligheter. Som blandebatteri står Livia fint på egenhånd. men det kommer virkelig til sin rett når det suppleres med en matchende såpedispenser og en knapp for å heve kurvsilen i oppvaskkummen for enkel rengjøring. Livia er en designvandhane, som er tilpas diskret til at matche de fleste stiltyper og giver et løft i ethvert køkken. Børstet messing passer perfekt ind i rustikke og landlige omgivelser, mens en vandhane i mørk mangan vil være prikken over i’et i en loftslejlighed i industriel stil. Som blandingsbatteri fungerer Livia fint på egen hånd, men det kommer for alvor til sin ret, når det suppleres med en matchende sæbedispenser og en knap til at løfte bundventilen i håndvasken, så det er nemmere at gøre rent.

Mora Cera Duo Miniprofi Sensor
Mora Cera Duo Sensor 2

Mora

Cero Duo & Sensor

Cera Duo kombinerer det bedste fra traditionelle køkken-vandhaner med det sidste nye inden for sensorteknologi. Den fungerer glimrende som almindelig vandhane, men du kan også vælge at gøre den berøringsfri. Hold hånden foran den, og en sensor aktiverer vandhanen i 4, 8 eller 12 sekunder med vand indstillet til en forhåndsvalgt temperatur – nytænkning, som er både hygiejnisk og miljøvenlig, eftersom det er vandbesparende. Med andre ord er det altså slut med at bruge håndryggen for at undgå at få bakterier på vandhanen, når du skal vaske hænder efter at have skåret kylling.

E11100063107 Grohe Minta C Hard Graphite Børstet
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Børstet
E11100063207 Grohe Minta C Hard Graphite Polert
E11100062707 Grohe Minta C Warm Sunset Polert

Grohe

Minta C

Touch-betjent kran. Kranen er berøringssensitiv og en enkel berøring med baksiden av hånden, håndleddet eller albuen vil aktivere eller deaktivere vannet. Vask hendene uten å grise til kranen. Praktisk og hygienisk - hold kranen ren samtidig som du sparer tid. Vendingsgraden er på 360°: Ekstra jevn bevegelse i alle retninger for rask håndtering og med full fleksibilitet: Full vendingsgrad er noe du garantert vil verdsette om du har en vask med to kummer. Toppmontering gir enkel installasjon.

E11100064007 Grohe Minta Hard Graphite Børstet
E11100063707 Grohe Minta L Warm Sunset Børstet
E11100064107 Grohe Minta L Hard Graphite Polert
E11100063607 Grohe Minta L Warm Sunset Polert

Grohe

Minta L

Blandingsbatteriet i Grohe Minta-kollektionen er brugervenligt og utroligt alsidigt og gør køkkenarbejdet til en leg. Den høje tud er perfekt, når du skal fylde høje gryder, og en svingradius på 360° giver maksimal fleksibilitet i køkkenet. Serien indeholder også modeller med brusehoved, der kan trækkes ud, så det er nemt at komme til i alle hjørner af vasken. Serien fås i farver fra klassisk krom og grafit til fløjlssort og messingnuancer med strejf af rosenguld.

Book en tegnetime

Gratis tegnetime