Gloss White L03A 9812

Gloss

White

Stilrent design til en hverdag fyldt med gøremål. Ved at placere vaskemaskine og tørretumbler oven på hinanden udnytter du pladsen bedre uden at gå på kompromis med godt design.

Wave

Håndtag 40 cm

Gloss White L03A 9850
Gloss White L03A 9844
Gloss White L03A 9832

Gloss

White

S 0502-G78Y

Gloss White er en stilren minimalistisk model med lige, blanke flader. Den højglansede overflade reflekterer lyset og vil dermed passe godt ind i rum med begrænset lys. Den fungerer også fremragende som en kontrast til matte overflater for at skape et spændende spil mellem tekstur og nuancer.

Laminat

lndustrial Concrete

Takket være bedre produktionsmetoder kan laminat efterhånden hamle op med de eksklusive overflader, som vi kender fra sten og massivt træ, samtidig med at det er utroligt nemt at vedligeholde.

Gloss White L03A 9832 zoom

Grohe

Get

Grohe Get er et fleksibelt blandningsbatteri, som kan drejes 360 grader. Svingfunktionen passer specielt godt, hvis du har en større vask eller har brug for plads i vasken.

Gloss White L03A 9832

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel og elegant. Vask i rustfrit stål, som kun tilføjer 1 mm til bordpladen, hvilket skaber en illusion af, at vasken er integreret i bordpladen. En robust og porefri overflade, som både er rengøringsvenlig og hygiejnisk.

Dette bryggers
22 319,-

Fronter
Gloss White

Greb
Wave

Belysning
San Francisco LED-spot

Indvendige løsninger
Integreret strygebræt

Bordplade
Laminat Industrial Concrete

Vask
Blanco Andano 400-IF/A

Blandingsbatteri
Grohe Get

Som beskrevet ovenfor, eksl. hvidevarer

Alternativ løsning
19 049,-

Front
Core

Integra

Steel Grey

Rene og raffinerede linjer, som gør hverdagens gøremål lidt sjovere. Dette velorganiserede bryggers er bygget op omkring smarte opbevarings- og sorterings- muligheder, som gør det enkelt at skabe orden i kaosset. Til dig, der vil bruge mindre tid på huslige pligter og mere på det, der virkelig betyder noget.

Trend

Grey White & Misty Rose

Smuk funktionalitet. Fremtryl en æstetisk drøm i sprudlende farver og lækre materialer, for eksempel træ og linoleum, kombineret med en lysegrå base. De gennemtænkte løsninger skaber orden og effektivitet, selv når pladsen er begrænset.

Gloss

White

Stilrent design til en hverdag fyldt med gøremål. Ved at placere vaskemaskine og tørretumbler oven på hinanden udnytter du pladsen bedre uden at gå på kompromis med godt design.

Trend

Emerald Green

Den smaragdgrønne nuance og de generøse arbejdsflader gør denne løsning velegnet til familier med komplekse behov og et konstant voksende vasketøjsbjerg. Her er rigelig plads, så du behøver ikke at bekymre dig om opbevaring.

Integra

Chalk

Minimalisme til en aktiv livsstil, når du vil have design i topklasse og høj funktionalitet. Praktiske opbevaringsløsninger hjælper dig med at holde orden i bryggerset.

Shaker

Steel Grey

Elegant ydre, smart indre. Dette bryggers effektiviserer de huslige pligter, samtidig med at det giver et godt overblik over vaskemaskine og tørretumbler. Smarte opbevaringsløsninger skaber ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan bryggerset blive dit nye yndlingsrum? Fleksible løsninger med god plads til at vaske, tørre, dampe, stryge, lægge tøj sammen, rydde op og rumstere rundt – et bryggers, som opfylder alle dine behov.