Integra Chalk L03B 9480

Integra

Chalk

Minimalisme til en aktiv livsstil, når du vil have design i topklasse og høj funktionalitet. Praktiske opbevaringsløsninger hjælper dig med at holde orden i bryggerset.

Panorama

Integra

Chalk

RAL 9016

Chalk er udpræget minimalistisk med sine rene hvide flader. Den udstråler simplicitet og dæmpet elegance.

Epoq

Udtrækskurv 60 cm

Laminat

lndustrial Concrete

Takket være bedre produktionsmetoder kan laminat efterhånden hamle op med de eksklusive overflader, som vi kender fra sten og massivt træ, samtidig med at det er utroligt nemt at vedligeholde.

Integra Chalk L03B 9499 zoom

Grohe

Essence L-spout Chrome

Et L-formet blandningsbatteri med en udtrækkelig håndbruser, du kan indstille til både en blød og en hård stråle. 360-graders svingrækkevidden giver god fleksibilitet, og den høje hane gør det nemmere at fylde store vaskebaljer.

Integra Chalk L03B 9499

Blanco

Andano 400-IF/A

Enkel og elegant. Vask i rustfrit stål, som kun tilføjer 1 mm til bordpladen, hvilket skaber en illusion af, at vasken er integreret i bordpladen. En robust og porefri overflade, som både er rengøringsvenlig og hygiejnisk.

Dette bryggers
19 858,-

Fronter
Integra Chalk

Belysning
San Francisco LED-spot

Indvendige løsninger
Udtrækskurv 60cm

Bordplade
Laminat Industrial Concrete

Vask
Blanco Andano 400-IF/A

Blandingsbatteri
Grohe Essence L-spout Chrome

Som beskrevet ovenfor, eksl. hvidevarer

Alternativ løsning
13 420,-

Front
Viva

Integra

Steel Grey

Rene og raffinerede linjer, som gør hverdagens gøremål lidt sjovere. Dette velorganiserede bryggers er bygget op omkring smarte opbevarings- og sorterings- muligheder, som gør det enkelt at skabe orden i kaosset. Til dig, der vil bruge mindre tid på huslige pligter og mere på det, der virkelig betyder noget.

Trend

Grey White & Misty Rose

Smuk funktionalitet. Fremtryl en æstetisk drøm i sprudlende farver og lækre materialer, for eksempel træ og linoleum, kombineret med en lysegrå base. De gennemtænkte løsninger skaber orden og effektivitet, selv når pladsen er begrænset.

Gloss

White

Stilrent design til en hverdag fyldt med gøremål. Ved at placere vaskemaskine og tørretumbler oven på hinanden udnytter du pladsen bedre uden at gå på kompromis med godt design.

Trend

Emerald Green

Den smaragdgrønne nuance og de generøse arbejdsflader gør denne løsning velegnet til familier med komplekse behov og et konstant voksende vasketøjsbjerg. Her er rigelig plads, så du behøver ikke at bekymre dig om opbevaring.

Integra

Chalk

Minimalisme til en aktiv livsstil, når du vil have design i topklasse og høj funktionalitet. Praktiske opbevaringsløsninger hjælper dig med at holde orden i bryggerset.

Shaker

Steel Grey

Elegant ydre, smart indre. Dette bryggers effektiviserer de huslige pligter, samtidig med at det giver et godt overblik over vaskemaskine og tørretumbler. Smarte opbevaringsløsninger skaber ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan bryggerset blive dit nye yndlingsrum? Fleksible løsninger med god plads til at vaske, tørre, dampe, stryge, lægge tøj sammen, rydde op og rumstere rundt – et bryggers, som opfylder alle dine behov.