Trend Grey White  Misty Rose L02B 9419

Trend

Grey White & Misty Rose

Smuk funktionalitet. Fremtryl en æstetisk drøm i sprudlende farver og lækre materialer, for eksempel træ og linoleum, kombineret med en lysegrå base. De gennemtænkte løsninger skaber orden og effektivitet, selv når pladsen er begrænset.

Panorama

Trend

Misty Rose

S 2020-R

Misty Rose er en sprælsk pastelfarve, som også signalerer varme og ro.

Vivo

Knop 48 mm

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9451
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9450
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9448
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9446
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9432
Trend Grey White  Misty Rose L02B 9468

Linoleum

Vapour

Med en bordplade i linoleum får du et blødt og omkostnings-effektivt naturmateriale, som er nemt at rengøre. Det produceres med ingredienser som harpiks, linolie og imprægneret filtpapir, som limes på en spånplade med en tykkelse på 2-4 cm.

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9454 zoom2

Grohe

Essence Profi

Grohe Essence Profi er et enkeltgrebs blandningsbatteri med en aftagelig sort slange. Den høje tud sørger for enkel opfyldning af store bøtter, og vendingsgraden på 360° giver dig fleksibilitet i bryggerset.

Trend Grey White  Misty Rose L02B 9454

Epoq

Silver

Firkantet og rummelig køkkenvask i rustfrit stål. Kan også leveres som underlimet i en målbestilt bordplade, hvis dette ønskes.

Dette bryggers
28 306,-

Fronter
Trend Grey White
Trend Misty Rose 

Knop
Vivo eg 48 mm

Indvendige løsninger
Integreret strygebræt

Bordplade
Linoleum Pewter 30mm

Vask
Silver Detail 530×510

Blandingsbatteri
Grohe Essence Profi

Som beskrevet ovenfor, eksl. hvidevarer

Alternativ løsning
18 489,-

Bordplade
Laminat Light Grey Matt

Blandingsbatteri
Damixa Osier pull-out hand shower

Vask
Epoq Silver 48,5×48,5 topmonteret

Integra

Steel Grey

Rene og raffinerede linjer, som gør hverdagens gøremål lidt sjovere. Dette velorganiserede bryggers er bygget op omkring smarte opbevarings- og sorterings- muligheder, som gør det enkelt at skabe orden i kaosset. Til dig, der vil bruge mindre tid på huslige pligter og mere på det, der virkelig betyder noget.

Trend

Grey White & Misty Rose

Smuk funktionalitet. Fremtryl en æstetisk drøm i sprudlende farver og lækre materialer, for eksempel træ og linoleum, kombineret med en lysegrå base. De gennemtænkte løsninger skaber orden og effektivitet, selv når pladsen er begrænset.

Gloss

White

Stilrent design til en hverdag fyldt med gøremål. Ved at placere vaskemaskine og tørretumbler oven på hinanden udnytter du pladsen bedre uden at gå på kompromis med godt design.

Trend

Emerald Green

Den smaragdgrønne nuance og de generøse arbejdsflader gør denne løsning velegnet til familier med komplekse behov og et konstant voksende vasketøjsbjerg. Her er rigelig plads, så du behøver ikke at bekymre dig om opbevaring.

Integra

Chalk

Minimalisme til en aktiv livsstil, når du vil have design i topklasse og høj funktionalitet. Praktiske opbevaringsløsninger hjælper dig med at holde orden i bryggerset.

Shaker

Steel Grey

Elegant ydre, smart indre. Dette bryggers effektiviserer de huslige pligter, samtidig med at det giver et godt overblik over vaskemaskine og tørretumbler. Smarte opbevaringsløsninger skaber ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan bryggerset blive dit nye yndlingsrum? Fleksible løsninger med god plads til at vaske, tørre, dampe, stryge, lægge tøj sammen, rydde op og rumstere rundt – et bryggers, som opfylder alle dine behov.