Trend Sienna  Chalk L02A 9638 master V3

Trend

Sienna & Chalk

Kan bryggerset blive dit nye yndlingsrum? Fleksible løsninger med god plads til at vaske, tørre, dampe, stryge, lægge tøj sammen, rydde op og rumstere rundt – et bryggers, som opfylder alle dine behov.

Trend

Sienna

S 5020-Y60R

Sienna har en varm, gylden nuance, som minder lidt om terracotta. Et strejf af denne farve vil give dit rum et varmt udtryk.

Epoq

Soft-Close Trouser udtrækkelig opbevaring

Trend Sienna  Chalk L02A 9786
Trend Sienna  Chalk L02A 9762 V2
Trend Sienna  Chalk L02A 9660
Trend Sienna  Chalk L02A 9687
Trend Sienna  Chalk L02A 9689
Trend Sienna  Chalk L02A 9651
Trend Sienna  Chalk L02A 9792

EVOline

Square80 QI stikkontakt

Avonite

Kaleidoscope

Sømløst. Formbart. Fleksibelt. Avonite er et vidundermateriale bestående af to tredjedele mineraler og en tredjedel akryl.

Trend Sienna  Chalk L02A 9657 master V3 zoom

Grohe

Essence L-spout Warm Sunset

Grohe Essence med L-formet hane og en udtrækkelig håndbruser kombinerer funktionalitet med organisk funktionalitet. Den har en drejeig tud med 2 strålemoduler, som gør den praktisk.

Trend Sienna  Chalk L02A 9657 master V3

Avonite

Kaleidoscope 245 A 450x400

Køkkenvask som ikke er monteret i bordpladen, men i stedet er en del af selve pladen.

Dette bryggers
48 516,-

Fronter
Trend Sienna
Trend Chalk

 Greb
Siena sort 80 mm

Knop
Pomello sort/hvid

Belysning
San Diego LED-spot

Stikkontakt
EVOline Square80 Qi hvid

Indvendige løsninger
Udtrækkeligt spejl
Udtrækkelig opbevaring til slips/bælter
Krog / Multi-krog

Bordplade
Avonite Kaleidoscope

Vask
Avonite Kaleidoscope 245 A 450×400

Blandingsbatteri
Grohe Essence L-spout Warm Sunset

Som beskrevet ovenfor, eksl. hvidevarer

Alternativ løsning
34 489,-

Bordplade
Stone Granite Bianco Sardo 20

Blandingsbatteri
Damixa Silhouet Polished Brass

Vask
Blanco Dalago 6 white underlimet

Integra

Steel Grey

Rene og raffinerede linjer, som gør hverdagens gøremål lidt sjovere. Dette velorganiserede bryggers er bygget op omkring smarte opbevarings- og sorterings- muligheder, som gør det enkelt at skabe orden i kaosset. Til dig, der vil bruge mindre tid på huslige pligter og mere på det, der virkelig betyder noget.

Trend

Grey White & Misty Rose

Smuk funktionalitet. Fremtryl en æstetisk drøm i sprudlende farver og lækre materialer, for eksempel træ og linoleum, kombineret med en lysegrå base. De gennemtænkte løsninger skaber orden og effektivitet, selv når pladsen er begrænset.

Gloss

White

Stilrent design til en hverdag fyldt med gøremål. Ved at placere vaskemaskine og tørretumbler oven på hinanden udnytter du pladsen bedre uden at gå på kompromis med godt design.

Trend

Emerald Green

Den smaragdgrønne nuance og de generøse arbejdsflader gør denne løsning velegnet til familier med komplekse behov og et konstant voksende vasketøjsbjerg. Her er rigelig plads, så du behøver ikke at bekymre dig om opbevaring.

Integra

Chalk

Minimalisme til en aktiv livsstil, når du vil have design i topklasse og høj funktionalitet. Praktiske opbevaringsløsninger hjælper dig med at holde orden i bryggerset.

Shaker

Steel Grey

Elegant ydre, smart indre. Dette bryggers effektiviserer de huslige pligter, samtidig med at det giver et godt overblik over vaskemaskine og tørretumbler. Smarte opbevaringsløsninger skaber ro og orden.

Trend

Sienna & Chalk

Kan bryggerset blive dit nye yndlingsrum? Fleksible løsninger med god plads til at vaske, tørre, dampe, stryge, lægge tøj sammen, rydde op og rumstere rundt – et bryggers, som opfylder alle dine behov.