Fronter 2

Mulighetene er mange

Mulighederne er mange. Vi har et stort udvalg af fronter i forskellige farver og udformninger.

Trend front 1

Trend

En moderne serie med glatte fronter i 20 farver, som er oppe i tiden. Lakeret 19 mm MDF. Glansgrad: 30±5.

Viva 2

Viva

En moderne, hvid front i et stilrent og enkelt design til en gunstig pris. 16 mm melaminfolieret MFC med kantliste af ABS.

Integra Steel Grey

Integra

En moderne, glat front med integrerede greb og et minimalistisk design i en elegant grå nuance. Lakeret 19 mm tyk MDF med greb, som er fræset ind i lågens overkant. Nærmeste farvekode: NCS S 4500-N. Glansgrad: 30±5.

Edge Black Ash 1

Edge Black Ash

En moderne sort front med et stramt udtryk og en varm træstruktur. 19 mm tyk med en glat overflade af sortbejdset, askefineret træfiberplade med 1,5 mm kant i asketræ. Lakeret med en UV-bestandig klar lak, som værner om træstrukturen.

Edge Walnut 1

Edge Walnut

En moderne front i elegant valnød, som skaber et eksklusivt udtryk. 19 mm tyk med en glat og mat overflade af valnøddefineret træfiberplade og 1 mm kantliste i valnød. Lakeret med en UV-bestandig klar lak, som værner om træstrukturen.

Fasett Natural Oak 1

Fasett

En klassisk, rustik front med herskabelige udskæringer og smuk egestruktur. 19 mm i massiv eg med en lige, profileret ramme og glas med facet. Facetslebet og samlet af fem dele.

Gloss 1

Gloss

En moderne, minimalistisk front med glat overflade og en blank hvid finish. 19 mm tyk MFC med 1,5 mm akrylfolie på for- og bagside, kantlister af akryl.

Gloss vitrine 1

Gloss vitrine

En moderne, minimalistisk front med glat overflade og en blank hvid finish. 19 mm tyk MFC med 1,5 mm akrylfolie på for- og bagside, kantlister af akryl.

Edge Black Ash 2

Core

En moderne, hvid front med et rent og glat design. Lakeret 18 mm tyk MDF med en beskyttende melaminbelægning på lågens bagside. Nærmeste farvekode: NCS S 0502-G78Y. Glansgrad: 30±5.

Heritage Blue Grey 1

Heritage

En klassisk front med herskabelige udskæringer i en elegant gråblå farve. Lakeret 18 mm MDF med formpresset profil. Nærmeste farvekode: NCS S 7010-R90B. Glansgrad: 30±5

Heritage Blue Grey Vitrine 1

Heritage vitrine

En klassisk front med herskabelige udskæringer i en elegant gråblå farve. Lakeret 18 mm MDF med formpresset profil. Nærmeste farvekode: NCS S 7010-R90B. Glansgrad: 30±5.

Shaker steel grey 1

Shaker

En klassisk front med stilrene og enkle udskæringer i en elegant grå nuance. Lakeret 18 mm MDF med ramme og glat fyldning. Sammensat af fem dele. Nærmeste farvekode: NCS S 4500-N. Glansgrad: 30±5.

Book en tegnetime

Gratis tegnetime