Grass

Funktionelle løsninger

Vi har et stort udvalg af funktionelle løsninger til køkkenet. De fleste løsninger fås i flere forskellige materialer og farver, og der er desuden alternativer i forskellige prisklasser.

Shaker Natural Oak K05 8747 2

Epoq

Sokkelskuffe 60 cm

Det er de færreste, der klager over, at de har for meget opbevaringsplads i deres køkken. Derfor udvikler vi hele tiden nye løsninger, som optimerer alle aspekter af køkkenet, for eksempel denne smarte sokkelskuffe.

Untitled5

EVOline

Port 3

Denne pop op-løsning udnytter pladsen optimalt. Installer den i køkkenbordpladen, så den stiger op, eller i et overskab, så den kan trækkes ned. Med både denne løsning og EVOline Port med USB-indgang kan låget vippes op, så du kan oplade telefonen eller bruge brødristeren, uden at kontakterne er fremme.

Epoq

iMove 60 cm

En smart og funktionel udtræksløsning til overskabe. Ekstra praktisk til os, der er udfordret i højden. Trækkes ned og ud i én bevægelse. Giver et godt overblik og enkel adgang til alt det, du har stående på hylden. Passer til 60 cm overskabe, som er 70 eller 92 cm i højden.

Epoq

Affaldssystem Cube 600

Affaldssorteringssystem med seks beholdere og en ventileret spand til madaffald. Siderne er dækket til, og der er lukket af mellem beholderne, så krummer og snavs ikke falder ned i bunden af skuffen. Fås til skuffer med en bredde på 40, 60 eller 80 cm.

Heritage Blue Grey K4B Drawer detail 00305 1
Integra Black  Chalk K01B Integrated drawers under oven 00148 1
Integra Steel Grey K07B two drawer cabinet front 00504 1

Epoq

’Skuffe i skuffe’-løsninger

Med denne løsning får du to skuffer bag en og samme skuffefront. Det giver optimal opbevaringsplads og fungerer især godt, når skuffen placeres under integrerede kogesektioner og ovne.

Logik

LED skuffebelysning

Lys til skuffe, som automatisk tændes, når skuffen åbnes.

Untitled2

BackFlip stikkontakt

EVOline Backflip

Det er utroligt praktisk at have stikkontakter tæt på køkkenets mange arbejdszoner. Det samme gælder for køkkenøen, uanset om du har din kogesektion der eller ej. Her får du en diskret og funktionel løsning, som med et let tryk giver adgang til to stikkontakter og en USB-udgang. Fås i flere farver og materialer.

Trend Edge Black  Walnut K03 9321 V3 1

Epoq

NPS fleksibel opdeler

Denne fleksible løsning med skuffeinddelere, som kan justeres og tilpasses efter behov, gør det nemt at få plads til alle dine køkkenredskaber og holde styr på dem.

Epoq

Tandem 60 cm udtræksopbevaring

Med Tandem får du en helt ny type opbevarings-løsning! Tandem er udtræksopbevaring med dobbelt opbevaring på seks niveauer til højskabe med en bredde på 50 og 60 cm. Opbevaringen er delt op i en frontdel og en hyldeenhed bagved for at give dig et bedre overblik. Fronthylderne åbnes med lågen, og når du åbner skabslågen, trækkes hylderne bagved automatisk frem.

Untitled1

Electrolux

Opvaskemaskine med ComfortLift

Med ComfortLift er det enkelt at tømme opvaskemaskinen. Den nederste hylde trækkes let ud og kan løftes op til en bekvem arbejdshøjde, så du ikke behøver bøje dig forover. Slip for ubekvemme arbejdsstillinger som slider på ryggen og gør det samtidigt let at tage glas og porcelæn skånsomt ud.

Untitled8

Epoq

Twist stikkontakt

Smart strømstik i rustfrit stål med to jordede stik, der åbnes ved at vride det. Pladsbesparende kabelføring. Bruges til bordplader med en min. tykkelse på 8 mm.

Untitled3

EVOline

Square80 QI stikkontakt

Det er ikke alle, der kan lade batterierne op i bryggerset, men det kan du med denne. Trådløs opladning af smartphone med stikkontakt og USB-indgang i ét. Fås i flere farver og fungerer lige så godt i køkkenet som i bryggerset.

Untitled4

Epoq

Strygebræt

Praktisk og pladsbesparende løsning, som er gemt væk bag skuffefronten, når den ikke er i brug. Den perforerede bund lader dampen fra strygejernet trænge igennem, så du får et krølfrit resultat.

Untitled6

Epoq

Udtrækkelig vasketøjskurv med hjul

Funktionel løsning med udtræksskinne og hjul. Kan monteres i underskabe og højskabe. Den praktiske ruminddeler til vasketøj og kapaciteten på 12 kilo gør dette til et oplagt valg til bryggerset.

Untitled7

Samsung

Vaskemaskine

Glemmer du af og til at komme noget i maskinen, inden du starter vaskeprogrammet? Det er intet problem – takket være AddWash-funktionen kan du tilføje vasketøj, selv under vaskecyklussen.

Grass Sensomatic

Elektrisk skuffestyring

Aktion. Reaktion. Interaktion. Komfort har aldrig været mere fascinerende. Med Grass Sensomatic er et let puf nok til at åbne skuffen, da en elektrisk motor ved et let skub på skuffefronten åbner skuffen.

Grohe Red Miljøbilde

Grohe

Red

Grohe Red kan levere vand, som er kogende, når det kommer ud af hanen. Samtidig er den helt sikker for familiens yngre medlemmer at bruge takket være en sensor, som kræver berøringsaktivering i to trin.

Grohe

Blue

Grohe Blue vender Red-designet på hovedet. I stedet for kogende vand kan den med en enkelt berøring levere frisk og afkølet vand med brus direkte fra hanen.

Grass

Artikel

GRASS – Det er det indre, der tæller

Denne østrigske producents dedikerede ingeniørteam skaber tidløse og moderne design, som altid har funktionaliteten i højsædet og er et elegant indslag i de fleste køkkener.

Book en tegnetime

Gratis tegnetime