Knotter og håndtak 1

Køkkengreb

Valg af materialer, farver og udformning af greb og håndtag kan bidrage til at fremhæve et bestemt udtryk i køkkenet eller bryggerset. Vi har et stort udvalg af greb og håndtag, så du kan finde lige den stil, der passer dig bedst.

Untitled4
Untitled2
Untitled3
Untitled5
Untitled1
Untitled6
Siena håndtak.png
Volare håndtak.png
Palazzo håndtak.png
Ruvido håndtak.png

Ruvido

Knop 20 mm

Epoq Ruvido knoppen 20 mm kombinerer industrielt design med elegance. Det råt teksturerede design og den ovale form med poleret finish i stål kan let passes ind i industrielt eller steampunk-inspirerede køkkener.

Freddo

Knop 42 mm

Epoq Freddo knoppen 42 mm har en perfekt pasform til et moderne eller rustikt hjem. Dens tilspidsede ben sidder sikkert på kabinettets overflade, og det brede og flade hoved sikrer et godt greb. Finishen i messingfarve giver dit køkkens design et boost.

Vivo

Knop 33 mm

Epoq Vivo knoppen 33 mm i valnøddefarve er en smuk tilføjelse til dit køkkenskab eller en skuffe. Det bløde aftryk af trælinjer gør naturens tilstedeværelse i dit hjem mere fremtrædende. Disse knopper er alsidige og passer ind i ethvert køkken eller soveværelse med møbler i naturtræ.

Antico

Knop 30 mm

Epoq Porcelain knoppen 30 mm kombinerer tradition og moderne design. Den er velegnet til de fleste køkkener takket være dens neutrale og simple design, men føjer elegance til skabe og skuffer.

Forio

Knop 38 mm

Knop i klassisk design, findes i 6 forskellige farver som passer med Conti håndtag. Leveres i 1 styk-pakning med monteringsskruer.

Cuoio

Skindhåndtag

Eksklusivt læderhåndtag med messing/kromindsatser. Ægte læder fra svenske Tärnsjö garverier. Både messing- og kromindsatser leveres, så du nemt kan vælge hvilket design du ønsker.

Siena

Håndtag 80 mm

Epoq Siena håndtaget med 80 mm huller til skruer er et moderne over-edge håndtag, der let passer til skabslåger og skuffer. Over-edge håndtager i sort passer let ind og giver illusionen af en tynd linje som et håndtag. Bagstykket kan let skjule skruerne, hvilket gør det minimalistiske, rene look mere fremtrædende.

Volare

Håndtag128 mm

Epoq Volarehåndtaget 128 mm passer til næsten ethvert skab eller skuffe takket være det smidige design og afrundede hjørner. Det føjer et moderne, fremtrædende touch til dit køkken takket være brikken på bagsiden og den skinnende sorte finish.

Palazzo

Håndtag 128 mm

Epoq Palazzo håndtaget 128 mm passer til ethvert køkken. De rene, smidige linjer med mat metalfinish i antique grey giver et klassisk tidløst look til dine skabe.

Ruvido

Håndtag 128 mm

Epoq Ruvido håndtager 128 mm kombinerer industrielt design med elegance. Det råt teksturerede design og den ovale form med poleret finish i antique bronze kan let passes ind i industrielt eller steampunk-inspirerede køkkener.

Book en tegnetime

Gratis tegnetime