Integra Black  Chalk K01B Full view without people 00034

Integra

Black & Chalk

Enkelt og fredfyldt, inspireret af japansk design. Rene linjer og flader giver rummet et elegant og minimalistisk udtryk helt uden rod. Kombinationen af nordiske materialer og store kontraster giver dig en afslappende følelse af zen, samtidig med at den skandinaviske varme er bevaret.

Panorama

Integra

Chalk

RAL 9016

Sort og hvidt i en skarp kontrast er en tidløs og moderne kombination. Hvid er luftig, let og neutral, mens det sorte tilfører en dramatisk tone. Det monokrome resultatet giver en behagelig base, som let kan kombineres med andre spændende elementer.

Epoq

XP integreret skuffe

Integra Black  Chalk K01B integrated drawers in tall cabinet 00111 V2
Integra Black  Chalk K01B Integrated drawers under oven 00148
Integra Black  Chalk K01B Cutlery dividers in drawers plastic mats 00145
Integra Black  Chalk K01B Full view without people 00061
Integra Black  Chalk K01B surface detail one 00089

Dekton

Kelya

Dekton er en af markedets mest ridsefaste overflader og kræver ikke ret meget vedligeholdelse.

Integra Black  Chalk K01B Faucet sink 00166

Grohe

Minta U-spout Velvet Black

Blandingsbatteriet i Grohe Minta-kollektionen er brugervenligt og utroligt alsidigt og gør køkkenarbejdet til en leg. Den høje tud er perfekt, når du skal fylde høje gryder, og en svingradius på 360° giver maksimal fleksibilitet i køkkenet.

Integra Black  Chalk K01B Faucet sink 00173

Blanco

Dalago 6 Anthracite

Hvis du vil have en ekstra dyb vask uden at gå på kompromis med et stilfuldt design, er Dalago det perfekte valg. Kummens dybde gør det nemt at vaske store gryder og wokpander. Dalago fås i tre modeller og ti forskellige farver.

Dette køkken
85 938,-

Fronter
Integra Black & Chalk

Indvendige løsninger
XP integreret skuffe
XP bestikbakke sort 40cm 

Bordplade
Dekton Kelya

Vask
Blanco Dalago 6 Anthracite

Blandingsbatteri
Grohe Minta U-spout Velvet Black

Som beskrevet ovenfor, eksl. hvidevarer

Alternativ løsning
40 942,-

Bordplade
Kompaktlaminat sort

Blandingsbatteri
Damixa Silhouet Matt Black

Vask
Blanco Dalago 6 Anthracite topmonteret

Parallellkøkken Arbejdstrekanten

Parallellkøkken

Et parallelkøkken løber langs to vægge over for hinanden. Et I-køkken kan gøres til et parallelkøkken ved hjælp af en køkkenø, hvor man med fordel kan placere kogesektion og håndvask. Så står man med ansigtet ud mod rummet, hvilket gør madlavningen mere social.

Arbejdstrekanten

”Arbejdstrekanten” er et begreb, som beskriver, hvordan man arbejder mellem de tre vigtigste arbejdszoner i et køkken: vasken, køleskabet og komfuret. Princippet om at arbejde så behageligt som mulig handler om at flytte råvarer, gryder og en selv så effektivt som muligt. Derfor er det vigtigt, at de tre arbejdszoner er placeret smart i forhold til hinanden. Ved at tegne en linje mellem de tre zoner kan man måle, hvor effektiv løsningen er. Princippet er, at jo kortere linjernes sammenlagte længde er, desto mere energieffektivt bliver arbejdet.

Integra

Black & Chalk

Enkelt og fredfyldt, inspireret af japansk design. Rene linjer og flader giver rummet et elegant og minimalistisk udtryk helt uden rod. Kombinationen af nordiske materialer og store kontraster giver dig en afslappende følelse af zen, samtidig med at den skandinaviske varme er bevaret.

Integra

Steel Grey

Få en kompakt hverdag uden at gå på kompromis med den gode stil. De rene, moderne linjer og den velintegrerede funktionalitet giver en god udnyttelse af den begrænsede plads. Den afdæmpede, grå grundfarve gør det desuden nemt at sætte sit eget præg på køkkenet med møbler og indretning.

Heritage

Blue Grey

Moderne landæstetik præget af en flot, dybblå nuance. Et traditionelt landkøkken i moderne farver, som har både klassiske og moderne former, og hvor der er kælet for den mindste detalje. Tilbehør i moderne træsorter som røget eg fremhæver det elegante udseende.

Shaker

Natural Oak

Urban elegance. Den specielle studiolejlighedsstil kommer til udtryk ved, at man udnytter den ekstra loftshøjde, og fronterne i eg bidrager med moderne, skandinaviske former.

Heritage

Classic White

Romantisk landsbystil med fokus på charme og tradition. Et køkken, der er som skræddersyet til hyggelige dage i sommerhuset eller hjem med begrænset plads. Dekorativ opbevaring og flotte detaljer skaber en følelse af hjemlig hygge.

Edge

Black Ash

En moderne løsning til dig, der ønsker en mørk variant. Det er en behagelig og rummelig løsning, som tager udgangspunkt i sort-bejdset ask og elegante sorte detaljer. Let at kombinere med andre farver og materialer, hvis du vil skabe lidt variation.

Core

Classic White

Urbant rum med moderne detaljer. Her får du et moderne køkken i materialer, som ikke er for hårde ved budgettet.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funktionalisme med et industrielt strejf. Rå og robuste materialer og detaljer baseret på enkle former. Smart opbevaring og integrerede løsninger skaber orden og god pladsudnyttelse, mens det vægmonterede skinnesystem sikrer, at køkkenredskaberne altid er lige ved hånden. Den slanke køkkenø giver mere arbejdsplads og gør det nemt for hele familien at deltage i madlavningen.

Trend

Warm Grey

Et strejf af varm, skandinavisk minimalisme. Her er et køkken, som er designet til aktive hjem med en åben løsning, som giver masser af plads til både opbevaring og anvendelse. Grå nuancer kombineret med lyst massivt træ skaber ro og orden i et hjem med en travl hverdag.

Trend

Green Envy

Urbant design til åbne rum. Højden udnyttes til fulde for at opnå maksimal opbevaringsplads, og formerne er legende. Køkken-apparater med flere funktioner og smarte løsninger skaber spændende muligheder. En frisk grøn farve kombineret med bæredygtig bambus fremhæver køkkenets personlighed og udtrykker en ung og skandinavisk stil.

Shaker

Steel Grey

Klassisk design med elegante, tidstypiske detaljer. De ensartede grå flader brydes af marmor- og messingelementer. Dette køkken er designet til et aktivt socialt liv og gør det nemt at invitere familie og venner til middag. Den store bordplade er velegnet til både bagning og servering, og de fleksible opbevaringsløsninger og dobbelte skuffer gør det nemt at holde orden i køkkenet.

Trend

Blue Grey

Tidstypisk design til en moderne hverdag. Det centrale element er den dybblå farve, som skaber en unik stemning. I det åbne køkken kan du både lave mad og være social. Det har gennemtænkte, integrerede løsninger, som sparer tid, og smarte køkkenapparater baseret på den nyeste teknologi.

Shaker

Steel Grey

En elegant kombination af klassiske og moderne elementer, som er kombineret for at skabe et tidstypisk, landligt udseende. Et kompakt køkken til åbne rum, hvor man hverken går på kompromis med funktionalitet eller æstetik.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikeret modernisme med elegante detaljer og designelementer, som med garanti vil vække opsigt. Fleksible og rummelige opbevaringsløsninger sikrer et effektivt arbejdsflow. Både design og teknologi er baseret på materialer af høj kvalitet, og løsningen er præget af ekstra komfort og luksus.

Heritage

Light Grey

Enkel og landlig æstetik i tiltalende og beroligende nuancer. Begrænset plads udnyttes optimalt med smarte opbevaringsløsninger. Denne løsning giver dig gode forudsætninger for at videreføre gode madlavningstraditioner.