Shaker Steel Grey K04A Full view with people 01505 master

Shaker

Steel Grey

Klassisk design med elegante, tidstypiske detaljer. De ensartede grå flader brydes af marmor- og messingelementer. Dette køkken er designet til et aktivt socialt liv og gør det nemt at invitere familie og venner til middag. Den store bordplade er velegnet til både bagning og servering, og de fleksible opbevaringsløsninger og dobbelte skuffer gør det nemt at holde orden i køkkenet.

Panorama

Shaker

Steel Grey

S 4500-N

Steel grey er en elegant og sofistikeret grå nuance, som enkelt kan tilpasses mange forskellige former og stiltyper.

Epoq

Wooden bestikindsats

Shaker Steel Grey K04A Inside drawer ask 01628 V3
Shaker Steel Grey K04A drawer combo 01639 master v2V4
Shaker Steel Grey K04A iMove 01592
Shaker Steel Grey K04A drawer combo 01652

EVOline

BackFlip stikkontakt

Silestone Eternal

Calacatta Gold

Med en køkkenbordplade i kvarts får du et af verdens hårdeste mineraler i dit køkken.

Shaker Steel Grey K04A Faucet sink 01611 master V3 zoom

Mora Izzy

Raw

Mora Izzy Raw har en gylden overflade af ubehandlet messing. At den hverken er poleret eller lakeret gør, at den rå, matte overflade ældes og patineres smukt med tiden.

Shaker Steel Grey K04A Faucet sink 01611 master V3

Blanco

Subline 500-U White

Subline er en underlimet vask, som passer godt sammen med køkkenbordplader i kvarts eller natursten. Vi tilbyder Subline-serien i syv modeller og ti forskellige farver.

Dette køkken
127 979,-

Fronter
Shaker Steel Grey

Greb
Ruvido messing 128mm

Knop
Ruvido messing 20mm

Belysning
Logik LED skuffebelysning

Stikkontakt
EVOline BackFlip hvidt glas

Indvendige løsninger
Nova Pro Scala Crystal skuffe
Tavinea skuffeopdeler
Bestikindsats i ask
Træskuffe i ask 

Bordplade
Silestone Eternal Calacatta Gold

Vask
Blanco Subline 500-U White

Blandingsbatteri
Mora Izzy Raw

Som beskrevet ovenfor, eksl. hvidevarer

Alternativ løsning
78 055,-

Bordplade
Laminat White Marble

Blandingsbatteri
Grohe Essence L-spout Cool Sunrise

Vask
Silver 54×44 underlimet

L-køkken + øy Arbejdstrekanten

L-køkken + øy

L-køkkenet er en meget arbejdseffektiv løsning for sig selv med korte afstande mellem arbejdszonerne. Har du også plads til en køkkenø, kan det åbne for kortere afstande mellem arbejdszonene i et større rom samt en mere social løsning, da man kan stå vendt ud mod rummet. Denne løsning passer bedst i store rum, som har tilstrækkelig med plads til at bevæge sig rundt om køkkenøen, og den forhindrer, at forskellige funktioner ikke kommer i konflikt.

Arbejdstrekanten

”Arbejdstrekanten” er et begreb, som beskriver, hvordan man arbejder mellem de tre vigtigste arbejdszoner i et køkken: vasken, køleskabet og komfuret. Princippet om at arbejde så behageligt som mulig handler om at flytte råvarer, gryder og en selv så effektivt som muligt. Derfor er det vigtigt, at de tre arbejdszoner er placeret smart i forhold til hinanden. Ved at tegne en linje mellem de tre zoner kan man måle, hvor effektiv løsningen er. Princippet er, at jo kortere linjernes sammenlagte længde er, desto mere energieffektivt bliver arbejdet.

Integra

Black & Chalk

Enkelt og fredfyldt, inspireret af japansk design. Rene linjer og flader giver rummet et elegant og minimalistisk udtryk helt uden rod. Kombinationen af nordiske materialer og store kontraster giver dig en afslappende følelse af zen, samtidig med at den skandinaviske varme er bevaret.

Integra

Steel Grey

Få en kompakt hverdag uden at gå på kompromis med den gode stil. De rene, moderne linjer og den velintegrerede funktionalitet giver en god udnyttelse af den begrænsede plads. Den afdæmpede, grå grundfarve gør det desuden nemt at sætte sit eget præg på køkkenet med møbler og indretning.

Heritage

Blue Grey

Moderne landæstetik præget af en flot, dybblå nuance. Et traditionelt landkøkken i moderne farver, som har både klassiske og moderne former, og hvor der er kælet for den mindste detalje. Tilbehør i moderne træsorter som røget eg fremhæver det elegante udseende.

Shaker

Natural Oak

Urban elegance. Den specielle studiolejlighedsstil kommer til udtryk ved, at man udnytter den ekstra loftshøjde, og fronterne i eg bidrager med moderne, skandinaviske former.

Heritage

Classic White

Romantisk landsbystil med fokus på charme og tradition. Et køkken, der er som skræddersyet til hyggelige dage i sommerhuset eller hjem med begrænset plads. Dekorativ opbevaring og flotte detaljer skaber en følelse af hjemlig hygge.

Edge

Black Ash

En moderne løsning til dig, der ønsker en mørk variant. Det er en behagelig og rummelig løsning, som tager udgangspunkt i sort-bejdset ask og elegante sorte detaljer. Let at kombinere med andre farver og materialer, hvis du vil skabe lidt variation.

Core

Classic White

Urbant rum med moderne detaljer. Her får du et moderne køkken i materialer, som ikke er for hårde ved budgettet.

Shaker

Natural Oak

Nordisk funktionalisme med et industrielt strejf. Rå og robuste materialer og detaljer baseret på enkle former. Smart opbevaring og integrerede løsninger skaber orden og god pladsudnyttelse, mens det vægmonterede skinnesystem sikrer, at køkkenredskaberne altid er lige ved hånden. Den slanke køkkenø giver mere arbejdsplads og gør det nemt for hele familien at deltage i madlavningen.

Trend

Warm Grey

Et strejf af varm, skandinavisk minimalisme. Her er et køkken, som er designet til aktive hjem med en åben løsning, som giver masser af plads til både opbevaring og anvendelse. Grå nuancer kombineret med lyst massivt træ skaber ro og orden i et hjem med en travl hverdag.

Trend

Green Envy

Urbant design til åbne rum. Højden udnyttes til fulde for at opnå maksimal opbevaringsplads, og formerne er legende. Køkken-apparater med flere funktioner og smarte løsninger skaber spændende muligheder. En frisk grøn farve kombineret med bæredygtig bambus fremhæver køkkenets personlighed og udtrykker en ung og skandinavisk stil.

Shaker

Steel Grey

Klassisk design med elegante, tidstypiske detaljer. De ensartede grå flader brydes af marmor- og messingelementer. Dette køkken er designet til et aktivt socialt liv og gør det nemt at invitere familie og venner til middag. Den store bordplade er velegnet til både bagning og servering, og de fleksible opbevaringsløsninger og dobbelte skuffer gør det nemt at holde orden i køkkenet.

Trend

Blue Grey

Tidstypisk design til en moderne hverdag. Det centrale element er den dybblå farve, som skaber en unik stemning. I det åbne køkken kan du både lave mad og være social. Det har gennemtænkte, integrerede løsninger, som sparer tid, og smarte køkkenapparater baseret på den nyeste teknologi.

Shaker

Steel Grey

En elegant kombination af klassiske og moderne elementer, som er kombineret for at skabe et tidstypisk, landligt udseende. Et kompakt køkken til åbne rum, hvor man hverken går på kompromis med funktionalitet eller æstetik.

Trend/Edge

Black & Walnut

Sofistikeret modernisme med elegante detaljer og designelementer, som med garanti vil vække opsigt. Fleksible og rummelige opbevaringsløsninger sikrer et effektivt arbejdsflow. Både design og teknologi er baseret på materialer af høj kvalitet, og løsningen er præget af ekstra komfort og luksus.

Heritage

Light Grey

Enkel og landlig æstetik i tiltalende og beroligende nuancer. Begrænset plads udnyttes optimalt med smarte opbevaringsløsninger. Denne løsning giver dig gode forudsætninger for at videreføre gode madlavningstraditioner.